Securitate - încuietoare pentru dulapuri 10 bucăți negre sau albe

15,80 RON
Culoare:
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-2 Zile Lucrătoare

Cod Produs: MX-5902802912237 Ai nevoie de ajutor? 0771251615
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere

SECURIZAREA DULAPURILOR - UN SET DE 10 BUCĂȚI

  • SECURIZAT   - protejează nu numai degetele mici împotriva prinderii accidentale. Este și modalitatea perfectă de a obține   protecție împotriva deschiderii oricărui mobilier cu obiecte periculoase pentru copil   - de exemplu, sertare cu cuțite. Clipsul nu se va deschide fără a fi apăsat corespunzător, menținând conținutul dulapului/sertarului în siguranță. Bandă dublu adezivă puternică și durabilă   se lipește foarte bine de suprafață, datorită căreia blocarea nu se desprinde sub influența unei tracțiuni bruște.
  • UNIVERSAL   - se potrivește majorității dulapurilor și sertarelor, poate fi folosită și în frigider.
  • ASAMBLARE UȘOARĂ   - nu sunt necesare unelte pentru instalarea încuietorii pentru sertar. Este suficient să curățați suprafața dulapului/sertarului și să o degresați, apoi să lipiți protecția dulapurilor. Lipiți încuietoarea astfel încât o parte să fie pe ușă și cealaltă pe peretele dulapului/sertarului.
  • ACCES FĂRĂ PROBLEME PENTRU ADULȚI -   la conținutul mobilierului, fără a îndepărta protecția. Apăsați pur și simplu protecția în locul potrivit și clipsul se va deschide. După ce ați scos accesoriile necesare din dulap/sertar, este suficient să închideți încuietoarea sertarului și își îndeplinește din nou funcția.
  • SPECIFICAȚII   - culoare:   negru; lungime de siguranță: 20 cm; greutate set: 130 g; inclus: 10 bucăți.

SPECIFICAȚII

  • culoare neagră sau alba
  • lungime de siguranță: 20 cm
  • greutate set: 130 g

INCLUS

  • 10 bucăți

O încuietoare pentru dulapuri, foarte ușor de instalat, este modalitatea perfectă de a-ți proteja degetele copilului de a fi prinse. Este foarte universală - este potrivită nu numai pentru securizarea dulapurilor, ci și a sertarelor sau frigiderelor . Nu sunt necesare unelte pentru instalarea încuietorii sertarului. Se utilizează o bandă dublu adezivă puternică și durabilă pentru aceasta. Este suficient să curățați suprafața dulapului/sertarului și să o degresați, apoi să lipiți protecția dulapurilor. Lipiți încuietoarea astfel încât o parte să fie pe ușă și cealaltă pe peretele dulapului / sertarului.   Banda puternică   garantează că încuietoarea pentru dulap nu se va desprinde sub influența unei tracțiuni și își va îndeplini perfect rolul.

Încuietoarea sertarului a fost proiectată în așa fel încât să ofere unui adult acces fără probleme la conținutul mobilierului, fără a fi nevoie să înlăture protecția.   Apăsați doar protecția în locul potrivit și clipsul se va deschide. După ce ați scos accesoriile necesare din dulap / sertar, este suficient să închideți încuietoarea sertarului și aceasta își îndeplinește din nou funcția. Închiderea pentru dulapuri este foarte estetică - montată pe mobilier luminos, nu atrage atenția.

Închiderea dulapului protejează nu numai degetele mici împotriva prinderii accidentale. Este și modalitatea perfectă de a obține   protecție împotriva deschiderii oricărui mobilier cu obiecte periculoase pentru copil   - de exemplu, sertare cu cuțite. Protecția dulapului   Va funcționa și pentru animalele care își deschid mobilierul când proprietarul este plecat și își "aranjează" hainele. Clipsul nu se va deschide fără a fi apăsat corespunzător, păstrând conținutul dulapului/sertarului în siguranță.

Nu trebuie să scoateți întreaga închidere pentru a deschide dulapul - doar deschideți o parte a închiderii și apoi închideți-o din nou.

 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!